Golden Grimoire

Golden Grimoire online poate fi jucat acum si gratuit. Acceseaza aceasta pagina pentru a te distra fara sa risti vreun ban la unul din cele mai interesante sloturi video de la NetENT.

Tot aici gasesti si cele mai bune cazinouri la care poti juca Golden Grimoire pe bani reali, precum si toate informatiile legate de jocul propriu-zis si modul de functionare al acestuia.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

 Unde poti sa joci Golden Grimoire pe bani reali?

Ti-a placut acest joc si vrei sa il incerci si pe bani reali? Eu iti recomand sa alegi unul dintre urmatoarele 3 cazinouri legale:

CASINO

BONUS

L1203785W001253

1.500 RON + 400 ROTIRI GRATUITE

L1170664W000663

1.000 RON + 1000 ROTIRI GRATUITE

L1160659W000328

1.200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

 Joaca slotul Golden Grimoire gratuit

Indiferent daca te afli pe desktop, laptop, tableta sau mobil, in fereastra de mai sus vei putea juca in cele mai bune conditii slotul Golden Grimoire pe gratis.

 Ce trebuie sa stii despre Golden Grimoire online?

Vezi mai jos toate informatiile despre jocul Golden Grimoire pe internet - miza minima acceptata, numarul de linii de plata, precum si simbolurile si functiile speciale disponibile.

 Caracteristici Golden Grimoire

  • Producator: NetENT.
  • Rata de plata: 96.4%.
  • Linii de plata: 40.
  • Simboluri speciale: Wild, Scatter, Mystery Symbol, Sticky Mystery Symbol.
  • Miza minima: 1 RON.

 Prezentarea jocului

Din start probabil ai observat ca tabela de joc la Golden Grimoire este putin diferita fata de majoritatea sloturilor video. Spun acest lucru deoarece exista un total de 4 linii, pe cand cel mai intalnit format este cel cu 3 linii.

Acest lucru aduce cu el si mai multe linii de plata, astfel ca la Golden Grimoire online exista 40 de linii castigatoare.

Miza minima acceptata este de 1 RON per rotire, asadar indiferent de bugetul alocat jocurilor de noroc online te poti distra la acest slot NetENT.

 Simboluri speciale Golden Grimoire

Jocul se prezinta foarte bine si in ceea ce priveste simbolurile speciale, care sunt in numar de 4. Vezi mai jos detalii despre fiecare in parte:

Mystery Symbol - acest element poate sa apara pe rolele 3, 4 si 5 la jocul principal. Odata afisat pe ecran el se va transforma fie intr-un simbol Wild, fie intr-un simbol clasic dintre cele ale jocului. Mai mult, daca simbolul Mystery transformat este identic cu primul simbol de pe linia respectiva, atunci toate simbolurile dintre simbolul Mystery si simbolui din extrema stanga se vor schimba in acelasi simbol. In cazul simbolului Wild, indiferent de natura primului element de pe rand, intreg spatiul respectiv va fi acoperit de simboluri Wild.

Simbolul Wild - poate sa apara doar in urma unei transformari a simbolului misterios. Acesta va inlocui orice alt element, cu exceptia celui Scatter.

Scatter - simbolul Scatter poate sa apara pe rolele 1, 3 si 5 la jocul principal. Aparitia a 3 astfel de elemente iti va aduce 8 rotiri gratuite bonus, in cadrul carora va fi activa functia Sticky Mystery Symbol.

Sticky Mystery Symbol - acest simbol apare pe rolele 2, 3, 4 si 5 in timpul free spins. Actioneaza la fel ca simbolul misterios din timpul jocului normal, doar ca acum Mystery Symbol va ramane "lipit" pe tabela de joc pana la finalul rundelor gratis si se va transforma intr-un alt simbol la fiecare invartire.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *