Grace of Cleopatra

Regina Cleopatra si povestile Egiptului Antic te asteapta in cadrul slotului Grace of Cleopatra de mai jos. Distreaza-te gratuit in cadrul lui, afla toate informatiile despre modul de functionare, precum si top cazinouri online licentiate la care il poti juca pe bani.

Producator: EGT
Rata de plata: 96.23%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Jackpot Cards

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Grace of Cleopatra demo

Grace of Cleopatra gratis

Inca de la prima aparitie a jocurilor cu pacanele online gratis, cele care abordau tematica Egiptului Antic erau printre cele mai cautate de catre jucatorii din intreaga lume, la fel ca si sloturile cu septari si fructe.

Aceasta tendinta s-a mentinut pana in ziua de astazi, astfel ca in continuare pacanelele cu tematica egipteana starnesc mult interes in randul romanilor. Grace of Cleopatra produs de catre EGT (Amusnet Interactive) este un bun exemplu in acest sens.

In cadrul ferestrei de mai sus ai la dispozitie jocul Grace of Cleopatra demo, cu bani virtuali, astfel ca te poti distra 100% gratuit in cadrul lui, fara a scoate niciun ban din buzunar.

In plus, ti-am prezentat si cele mai bune cazinouri online la care il poti accesa pe bani, daca iti place cu adevarat acest joc de pacanele.

Trebuie sa mai stii ca slotul Grace of Cleopatra este disponibil pe orice tip de dispozitiv.

Astfel, indiferent daca il vei accesa de pe laptop, desktop, tableta sau chiar mobil, te vei putea bucura de o experienta de joc de cea mai buna calitate.

Informatii despre Grace of Cleopatra

In continuare iti voi prezenta toate informatiile legate de slotul Grace of Cleopatra – linii de plata, simboluri speciale, jocul bonus, premii jackpot si multe alte detalii utile.

Tematica, simboluri si castiguri la Grace of Cleopatra

Asa cum am spus si mai sus, Grace of Cleopatra te va atrage cu siguranta inca de la prima accesare datorita tematicii sale interesante ce aduce aminte de Egiptul Antic.

Astfel, simbolurile pe care le vei intalni in cadrul jocului sunt reprezentate, printre altele, de pisici, scarabei, Cleopatra, dar si alte personalitati precum Marc Antoniu sau Iulius Cezar.

Din punct de vedere al tabelei de joc, Grace of Cleopatra demo nu putem spune ca atrage in mod deosebit.

Sunt oferite 10 linii de plata in total, iar tabela este compusa din 5 role si 3 linii, ca de altfel majoritatea jocurilor slot online.

Totusi, rata de plata este una foarte buna, de 96.23%, ceea ce se poate traduce prin castiguri excelente in timp ce te distrezi la acest slot.

Iata in lista si in imaginea de mai jos toate simbolurile pe care le vei intalni la Grace of Cleopatra demo:

Simboluri de plata si castiguri la Grace of Cleopatra demo
  • 10, J, Q – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x10x miza plasata
  • K, A – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x15x miza plasata
  • Pisica aurie, scarabei – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x75x miza plasata
  • Marc Antoniu – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x200x miza plasata
  • Iulius Cezar – acorda castiguri cuprinse intre 1x500x miza plasata
  • Wild, Scatter – simbol unic (Cleopatra) cu dublu rol, care apare pe toate rolele

De asemenea, in cadrul imaginii anterioare poti vedea si care sunt castigurile pentru Grace of Cleopatra, acestea fiind calculate pentru o miza de 1 RON per invartire.

Simboluri bonus

Pe langa simbolurile standard de plata, la Grace of Cleopatra exista si un simbol special. Acesta este afisat sub forma unei pictograme cu regina Cleopatra si are rol dublu, dupa cum urmeaza:

  • Wild – substituie orice alt element din joc pentru a ajuta la formarea combinatiilor castigatoare, avand practic rol de joker
  • Scatter – 3 sau mai multe astfel de simboluri afisate pe role in timpul jocului de baza vor declansa jocul bonus (speciala) cu rotiri gratuite, despre care iti voi oferi toate informatiile mai jos

Functii bonus la Grace of Cleopatra demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Cu siguranta ca cel mai asteptat moment la jocul Grace of Cleopatra este declansarea specialei, adica a jocului bonus.

Acest lucru se intampla in momentul in care pe ecranul de joc apar cel putin 3 simboluri Scatter (Cleopatra), indiferent de pozitia lor.

In momentul respectiv va incepe jocul bonus, care iti va aduce 10 rotiri gratuite.

Inainte de startul acestora, va fi ales in mod aleator un simbol bonus expandabil.

Astfel, in timpul free spins, respectivul simbol se va extinde pe toata rola de joc pe care aterizeaza si va genera castiguri chiar si de pe role neadiacente.

Daca in timpul specialei la Grace of Cleopatra demo sunt afisate din nou pe rolele de joc 3 sau mai multe simboluri Scatter, atunci vei primi inca 10 rotiri gratis suplimentare.

Asadar, in timpul jocului bonus la Grace of Cleopatra ai sansa unor castiguri excelente prin intermediul simbolului bonus expandabil.

Jackpot Cards

Pe langa cele amintite mai sus, trebuie sa stii ca la Grace of Cleopatra vei avea parte si de premii jackpot.

tunci cand vei accesa jocul vei observa deasupra rolelor 4 valori ale jackpot-urilor (trefla, caro, cupa si pica).

La finalul oricarei invartiri la Grace of Cleopatra demo poti fi ales in mod aleatoriu pentru a participa la Jackpot Cards.

Iti vor fi afisate 12 carti de joc intoarse cu fata in jos, iar tu va trebui sa apesi pe cate una din ele, pana in momentul in care vei descoperi 3 carti de acelasi fel (trefla, caro, cupa sau pica).

In acel moment vei incasa jackpot-ul pentru categoria corespunzatoare.

Concluzii

Concluzionand, ai asadar suficiente motive foarte bune pentru a incerca chiar acum slotul Grace of Cleopatra demo, iar mai apoi chiar si pe bani reali.

Tematica atractiva, grafica interesanta si fundalul sonor antrenant iti vor oferi o sesiune de joc placuta.

De asemenea, simbolurile si functiile bonus te vor tine mereu cu sufletul la gura si iti pot aduce castiguri excelente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *