Hercules Son of Zeus

Descopera mitologia greaca distrandu-te la slotul Hercules Son of Zeus demo din fereastra de mai jos. Pe langa jocul gratis, iti voi prezenta cele mai bune cazinouri online legale din Romania la care il poti juca pe bani, dar si toate informatiile despre modul lui de functionare.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 95.19%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Hercules Son of Zeus demo

Hercules Son of Zeus gratis

Mitologia greaca a reprezentat inca de acum multi ani o sursa interesanta de inspiratie pentru cele mai tari jocuri cu pacanele gratis online.

Un bun exemplu in acest sens este tocmai jocul Hercules Son of Zeus gratis de mai sus, asa cum si slotul Greek Gods poate reprezenta o varianta excelenta de distractie.

Asadar, in fereastra anterioara ai la dispozitie slotul Hercules Son of Zeus demo, cu bani virtuali, astfel ca te poti distra 100% gratuit in cadrul lui. Nu este necesar sa scoti niciun ban din buzunar.

Jocul demo este disponibil si usor accesibil de pe orice tip de dispozitiv. Te poti distra astfel in cele mai bune conditii atat de pe laptop sau desktop, cat si de pe tableta sau telefon mobil.

Informatii despre Hercules Son of Zeus

Pe langa slotul gratuit, in continuarea articolului iti voi oferi toate informatiile despre modul lui de functionare – tematica, linii de plata, simboluri speciale, functii bonus si altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Hercules Son of Zeus

Inainte de toate, vreau sa iti spun ca slotul Hercules Son of Zeus este produs de catre Pragmatic Play. Acest furnizor de jocuri a devenit foarte apreciat si popular in ultimii ani, astfel ca te poti astepta la un joc de cea mai buna calitate.

Asa cum ti-am zis ceva mai sus, la Hercules Son of Zeus demo, tematica este inspirata din mitologia greaca.

Vei intalni diverse simboluri si elemente specifice Greciei Antice, in frunte cu Zeus, iar daca iti place aceasta tematica, atunci iti pot recomanda si jocul Rise of Olympus.

Din punct de vedere al tabelei de joc, vei intalni 4 linii si 5 role. Acestea iti aduc un numar total de linii de plata de 50, ceea ce este excelent si se traduce prin sanse de castig foarte bune.

Este foarte probabil ca Hercules Son of Zeus sa te atraga inca de la prima invartire a rolelor, gratie graficii de exceptie, dar si a fundalului sonor foarte interesant.

Bineinteles ca toate simbolurile din cadrul slotului Hercules Son of Zeus sunt specifice mitologiei grecesti. Mai exact, iata in lista de mai jos ce simboluri vei intalni in cadrul jocului:

Simboluri de plata si castiguri la Hercules Son of Zeus demo
  • J, Q – acorda castiguri cuprinse intre 0.04x1x miza plasata
  • A, K – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x2x miza plasata
  • Vultur – acorda castiguri cuprinse intre 0.20x3x miza plasata
  • Tap, Mistret, Taur – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x6x miza plasata
  • Cerber – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x8x miza plasata
  • Hercules – acorda castiguri cuprinse intre 0.20x16x miza plasata
  • Wild
  • Scatter

De asemenea, in imaginea anterioara poti observa si castigurile calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire. Lipsesc din imagine simbolurile J, Q, A si K, insa valoarea de plata a acestora o gasesti in lista de mai sus.

Simboluri bonus

In afara de elementele standard de plata pe care ti le-am prezentat deja, la Hercules Son of Zeus demo vei avea parte si de 2 simboluri speciale. Iata care sunt acestea:

  • Wild – este reprezentat printr-o picrograma cu un templu grecesc si textul „WILD” si este simbolul care inlocuieste orice alt element de pe ecran pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia celui Scatter
  • Scatter – este reprezentat printr-o pictograma cu Zeus si textul „Zeus„; apare pe rolele 2, 3 si 4, iar atunci cand apare de 3 ori pe ecran declanseaza speciala cu rotiri gratuite

Functii bonus la Hercules Son of Zeus demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Cu siguranta cel mai asteptat moment la Hercules Son of Zeus demo este declansarea specialei. Asa cum ti-am zis si mai sus, acest lucru se intampla cand pe rolele de joc apar 3 simboluri Scatter.

In acel moment va incepe jocul bonus, care iti va aduce initial 6 rotiri gratuite. In timpul acestor free spins insa, fiecare simbol Scatter aterizat pe role iti va acorda o invartire gratuita suplimentara.

Nu exista un numar maxim de rotiri gratuite ce poate fi castigat la Hercules Son of Zeus gratis, astfel ca poti ajunge sa joci zeci de invartiri gratuite.

Mai mult de atat, inainte de fiecare invartire in timpul jocului bonus, pe rolele 2, 3 si 4 pot fi plasate simboluri Wild care sa ramana active pe ecran pana la incheierea invartirilor gratuite.

Toate aceste elemente speciale iti pot aduce asadar castiguri excelente in timpul jocului bonus la Hercules Son of Zeus.

Concluzii

In concluzie, slotul Hercules Son of Zeus demo poate fi o alegere excelenta si pentru tine in materie de distractie la jocuri cu pacanele online.

Tematica atractiva (aceeasi abordata ca si la slotul Gates of Olympus demo), grafica de exceptie, dar si simbolurile si functiile bonus vor contribui la o sesiune de joc inedita in cadrul acestui joc cu pacanele.

Bineinteles ca, pe langa distractia garantata de care vei avea parte, ai si sansa de a inregistra castiguri pe masura, ceea ce face totul si mai interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *