John Hunter and the Book of Tut – Joaca Gratuit

Transpune-te in lumea Egitpului Antic distrandu-te in cadrul slotului John Hunter and the Book of Tut gratis. Unul dintre cele mai cautate sloturi video de la Pragmatic Play este acum disponibil in format demo si iti va aduce distractia online pe care o cauti. Joaca-te mai jos gratis la John Hunter and the Book of Tut demo, afla detaliile si caracteristicile jocului, precum si care sunt cele mai bune cazinouri online la care il poti accesa pe bani reali.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca John Hunter and the Book of Tut gratis

Daca ai auzit de celebrul Book of Ra, unul dintre cele mai populare jocuri cu pacanele gratis de pe internet, atunci cu siguranta si slotul John Hunter and the Book of Tut te va atrage inca de la prima invartire. Este un slot foarte asemanator cu Book of Ra, ba chiar este considerat de multi jucatori si mai interesant datorita graficii superioare, a simbolurilor mai interesante si a fundalului sonor de exceptie.

John Hunter and the Book of Tut gratis este disponibil in fereastra de mai sus pentru toate dispozitivele. Asadar, indiferent ca vrei sa te distrezi de pe laptop, desktop, telefon mobil sau tableta, vei avea toate aceste posibilitati, jocul fiind optimizat pentru orice tip de dispozitiv. In continuare vei afla totul despre functionarea jocului, simbolurile sale speciale si functiile bonus care sunt la tot pasul.

John Hunter and the Book of Tut demo - prezentarea jocului

Tematica la John Hunter and the Book of Tut gratis este bineinteles inspirata din Egiptul Antic, acolo unde troneaza piramidele, faraonii si simbolurile cu scarabei. Din punct de vedere al ecranului de joc, acest slot este unul clasic, oferind 5 role si 3 linii de joc si in total un numar de 10 linii de plata. Chiar si asa insa, este unul dintre cele mai cautate si apreciate sloturi online produse de catre Pragmatic Play, avand o rata de plata teoretica de 96.5%.

Pe langa simbolurile standard de plata exista si un element special la John Hunter and the Book of Tut demo, care joaca dublu rol. Este vorba despre "Book of Tut", reprezentata sub forma unei carti magice, care are urmatoarele functii:

  • Wild - inlocuieste orice alt element de pe ecran pentru a forma combinatii castigatoare
  • Scatter - 3 sau mai multe astfel de simboluri care apar pe rolele de joc vor declansa jocul bonus (speciala) cu rotiri gratuite

Speciala la John Hunter and the Book of Tut

Cu siguranta ca la John Hunter and the Book of Tut gratis, ca de altfel la orice alt joc cu pacanele cu speciala, declansarea jocului bonus este cel mai asteptat moment. Partea interesanta la acest slot Pragmatic Play este faptul ca speciala se poate declansa in doua moduri, dupa cum urmeaza:

  • prin aparitia pe ecran a 3 sau mai multe simboluri Scatter
  • prin cumpararea ei, in orice moment doresti, platind de 100 ori valoarea pariului per runda

Asadar, John Hunter and the Book of Tut gratis este un alt slot din gama Pragmatic Play care iti ofera posibilitatea cumpararii specialei. Asta este un mare avantaj, pentru ca daca nu vrei sa astepti potrivirea simbolurilor poti oricand sa declansezi jocul bonus.

Speciala consta in acordarea a 10 jocuri gratuite initiale. Daca in timpul acestora apar pe ecran minim 3 simboluri Scatter, atunci vei primi 10 jocuri aditionale gratuite. Inainte de startul free spins va fi ales in mod aleator un simbol bonus dintre cele disponibile. In timpul jocurilor bonus, simbolul respectiv se va extinde pe intreaga rola de joc pe care aterizeaza, acoperind astfel 3 pozitii.

Vei inregistra astfel castiguri cu 2 sau 3 simboluri bonus aparute pe role diferite, chiar si pe role neadiacente. Asadar, in timpul specialei la John Hunter and the Book of Tut demo ai sansa unor castiguri excelente.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *