Magician’s Secrets

Descopera ritualurile magice si potiunile miraculoase in timp ce te distrezi la slotul Magician's Secrets demo din fereastra de mai jos. Pe langa acesta, vei gasi si top cazinouri online din Romania unde il poti juca pe bani, precum si informatii detaliate despre modul lui de functionare.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.51%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Cumpara Speciala

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Magician's Secrets demo

Magician's Secrets gratis

Esti atras de magie sau pur si simplu cauti un joc cu pacanele gratis online atractiv si captivant? Atunci iti poti indrepta atentia catre Magician's Secrets, un slot modern cu o grafica de exceptie si simboluri si functii bonus interesante, printre care si rotiri gratuite.

Jocul Magician's Secrets demo este disponibil si usor accesibil de pe orice tip de dispozitiv. Te poti distra astfel 100% gratuit de pe laptop, desktop, tableta sau mobil.

Informatii despre Magician's Secrets

Pe langa jocul in format demo, iti voi prezenta in continuare si toate detaliile legate de functionarea acestuia. Afli asadar detalii utile despre linii de plata, simboluri si functii speciale si multe altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Magician's Secrets

Intai de toate, trebuie sa stii ca Magician's Secrets demo este un slot produs de catre Pragmatic Play. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de jocuri cu pacanele, astfel ca din start ai toate motivele sa te astepti la un slot extrem de atractiv.

Tematica la Magician's Secrets este una captivanta, fiind vorba despre magie, astfel ca vei intalni simboluri cu pietre pretioase, licori magice si carti magice.

Grafica de exceptie, dar si fundalul sonor antrenant sunt alte doua caracteristici care fac ca slotul Magician's Secrets demo sa atraga tot mai multi jucatori.

Tabela de joc este una interesanta, in format 4×6, adica vei intalni 4 linii si 6 role de joc. In plus, Magician's Secrets gratis atrage prin numarul impresionant de linii de plata. Mai exact, sunt disponibile 4096 de combinatii castigatoare.

Astfel, vei obtine castiguri cu simboluri identice afisate pe role consecutive, indiferent de pozitia lor exacta pe rola.

Sansele excelente de castig se datoreaza si ratei de plata de 96.51% la Magician's Secrets, deci una dintre cele mai bune posibile la sloturile de pe internet.

Iti prezint in lista de mai jos simbolurile pe care le vei intalni in timp ce te distrezi online la Magician's Secrets:

Simboluri de plata si castiguri la Magician's Secrets demo
 • Romb – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x0.40x miza plasata
 • Trefla – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x0.50x miza plasata
 • Cupa – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x0.60x miza plasata
 • Pica – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x0.70x miza plasata
 • Scut – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x0.80x miza plasata
 • Potiune – acorda castiguri cuprinse intre 0.30x2x miza plasata
 • Pumnal – acorda castiguri cuprinse intre 0.30x3x miza plasata
 • Pocal – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x4x miza plasata
 • Amuleta – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x10x miza plasata
 • Carte magica – acorda castiguri cuprinse intre 1x50x miza plasata
 • Wild – inlocuieste orice alt element cu exceptia Scatter si apare pe rolele 2, 3, 4, 5 si 6
 • Scatter – acorda castiguri cuprinse intre 20x2000x miza plasata

In imaginea anterioara (in care nu sunt incluse si simbolurile Wild si Scatter) poti observa castigurile exacte pentru fiecare simbol in parte.

Trebuie sa mai stii ca aceste castiguri sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

Pe langa simbolurile standard de plata, la Magician's Secrets gratis vei intalni si doua tipuri de simboluri speciale si anume:

 • Wild – este reprezentat printr-un vrajitor cu textul „Wild” si apare pe rolele 2, 3, 4, 5 si 6. Atunci cand aterizeaza pe o rola de joc, exista sansa ca Wild-ul sa se extinda pe intreaga rola respectiva si in plus sa aduca cu el si un multiplicator de castig intre 2x si 10x
 • Scatter – este reprezentat printr-un glob de cristal, alaturi de textul „Scatter„. 3 sau mai multe astfel de simboluri afisate oriunde pe rolele de joc declanseaza jocul bonus (speciala) cu rotiri gratuite

Functii bonus la Magician's Secrets demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Jocul bonus (speciala) cu free spins la Magician's Secrets se declanseaza in momentul in care apar pe ecran cel putin 3 simboluri Scatter, indiferent de pozitia lor.

Partea interesanta este ca odata ce se va declansa speciala, vei avea de ales intre doua tipuri de jocuri bonus. Iata care sunt acestea si cum functioneaza fiecare in parte:

 • 10 rotiri gratuite cu simboluri Wild expandabile

Oricand un simbol Wild aterizeaza pe rolele 3 sau 4, acesta se extinde pe intreaga rola respectiva. In plus, declanseaza un re-spin gratuit.

Daca in urma re-spin-ului se obtin castiguri care includ simbolul Wild respectiv, atunci multiplicatorul lui de castig creste cu 1x si se acorda o noua invartire gratuita. Acest lucru continua pana in momentul in care simbolul Wild nu mai face parte dintr-o combinatie castigatoare.

Daca rolele 3 si 4 sunt ambele acoperite de simboluri Wild, atunci valoarea multiplicatorilor de castig ale acestora se inmulteste.

Daca in timpul jocului bonus apar pe ecran 3 sau mai multe simboluri Scatter, atunci vei obtine inca 10 rotiri gratuite suplimentare.

 • 8 rotiri gratuite cu simboluri Sticky Wild

Inainte de startul jocului bonus va fi ales in mod aleator un simbol special dintre simbolurile de plata. Atunci cand respectivul simbol va fi afisat pe rolele 2, 3, 4 si 5, el se va transforma automat intr-un simbol Wild.

Atat simbolurile Wild naturale, cat si simbolurile speciale transformate in Wild vor ramane fixate pe ecran pana la incheierea rundelor gratis.

Partea si mai interesanta este ca, atunci cand o rola de joc este complet acoperita de simboluri Wild dupa o singura invartire, vei obtine 3 rotiri gratuite suplimentare.

Cumpara Speciala

Pentru cei nerabdatori si care nu vor sa astepte aparitia a 3 simboluri Scatter pentru declansarea jocului bonus este disponibila si functia de cumparare a specialei.

Astfel, daca esti dispus sa platesti o suma de 100 ori mai mare decat valoarea pariului tau, vei putea cumpara in orice moment doresti jocul bonus.

Dupa ce faci asta are loc imediat o invartire care iti va aduce garantat 3 simboluri Scatter. Alegi ulterior unul dintre cele 2 tipuri de jocuri prezentate mai sus, iar apoi rotirile gratuite se desfasoara asa cum ti-am prezentat anterior.

Concluzii

Am ajuns la finalul prezentarii jocului Magician's Secrets, astfel ca a venit timpul sa tragem si cateva concluzii despre el.

In primul rand, e clar ca este un slot care merita pe deplin incercat. Iti va oferi o tematica si o grafica de exceptie, iar efectele sonore te vor introduce si ele intr-o atmosfera captivanta.

In plus, vei intalni cateva simboluri si functii speciale interesante, care pe langa o sesiune de joc excelenta iti pot aduce si castiguri de exceptie. Asadar incearca si tu chiar acum Magician's Secrets demo, fiindca poate deveni unul dintre jocurile tale preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *