Monkey Warrior

Slotul Monkey Warrior demo din fereastra de mai jos te va introduce intr-o lume a culturii chinezesti, acolo unde Regele Maimuta este personajul principal. Pe langa jocul gratis, mai jos vei gasi si cele mai bune cazinouri online la care il poti juca pe bani, precum si toate detaliile despre functionarea acestuia.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.50%
Simboluri speciale: Wild, Scatter, Simbol cu bani
Functii: Free Spins, Jocuri speciale cu bani

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Monkey Warrior demo

Monkey Warrior gratis

Cultura chinezeasca a fost de-a lungul timpului o sursa de inspiratie pentru destul de multe jocuri cu pacanele online gratis. Un bun exemplu in acest sens este tocmai slotul Monkey Warrior de mai sus, care abordeaza aceasta tematica interesanta.

Jocul cu pacanele Monkey Warrior demo este disponibil acum de pe orice tip de dispozitiv. Astfel, il vei putea accesa si te vei putea distra in cele mai bune conditii atat de pe desktop sau laptop, cat si de pe telefon sau tableta.

Informatii despre Monkey Warrior

Pe langa jocul gratuit din fereastra anterioara, citind randurile de mai jos vei afla totul despre modul lui de functionare. Iti voi prezenta detalii despre grafica si simboluri, tabela de joc, linii de plata, functii speciale si multe altele.

Tematica, simboluri si castiguri la Monkey Warrior

Voi incepe prezentarea Monkey Warrior demo prin a-ti spune ca acest slot online este produs de catre Pragmatic Play.

Este vorba despre unul dintre cei mai apreciati producatori de jocuri de noroc online in momentul de fata, deci ai toate motivele sa te astepti din start la un joc cu pacanele extrem de captivant.

Asa cum ti-am spus deja mai sus, tematica abordata de Monkey Warrior gratis este inspirata din civilizatia chinezeasca, acolo unde se regaseste personajul Sun Wukong, care este de fapt o maimuta cu super puteri.

Tabela de joc la Monkey Warrior gratis este una clasica, fiind formata din 3 linii si 5 role de joc. Ceea ce este impresionant insa este numarul excelent de linii de plata. Astfel, vei avea la dispozitie 243 de combinatii castigatoare.

Mai mult decat atat, rata teoretica de plata la Monkey Warrior este una excelenta, mai exact de 96.50%. Asta inseamna ca ai sanse ridicate de a obtine castiguri foarte bune.

Toate simbolurile din cadrul Monkey Warrior demo te vor duce cu gandul la cultura chinezeasca. Chiar si elementele clasice Q, K si A sunt desenate in asa fel incat sa se potriveasca cu aceasta tematica.

Iata in lista de mai jos toate simbolurile pe care le vei intalni la slotul Monkey Warrior gratis:

Simboluri de plata si castiguri la Monkey Warrior
 • Q, K, A – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x2x miza plasata
 • Sticla cu potiune – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x2x miza plasata
 • Manuscris – acorda castiguri cuprinse intre 0.80x6x miza plasata
 • Luptator samurai – acorda castiguri cuprinse intre 0.80x8x miza plasata
 • Porc – acorda castiguri cuprinse intre 1x12x miza plasata
 • Print – acorda castiguri cuprinse intre 1x20x miza plasata
 • Simboluri cu bani – iau valori aleatoare dintr-un set predefinit de valori sau valoarea jackpot-urilor Mini, Minor, Major sau Grand
 • Wild – inlocuieste orice alt simbol, cu exceptia Bonus. pentru a forma combinatii castigatoare
 • Bonus – 3 simboluri Bonus acorda un castig de 2x miza plasata si declanseaza speciala cu rotiri gratuite

De asemenea, in imaginea prezentata anterior poti vedea si care sunt castigurile exacte pentru fiecare simbol de plata in parte la Monkey Warrior demo. Toate castigurile sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

Fiind un joc cu pacanele gratis modern si foarte captivant, bineinteles ca la Monkey Warrior exista si simboluri speciale, pe langa cele standard de plata. Iata asadar care sunt elementele bonus:

 • Wild – este reprezentat printr-o pictograma cu Regele Maimuta si textul „WILD” si inlocuieste orice alt element din joc pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia simbolurilor Scatter si simbolurilor cu bani
 • Bonus – apare doar pe rolele 2, 3 si 4 si este simbolul care declanseaza jocul bonus (speciala) la Monkey Warrior demo, fiind reprezentat printr-o pictograma cu o sabie si textul „Bonus
 • Simboluri cu bani – exista si simboluri cu bani, iar fiecare dintre acestea ia la fiecare invartire o valoare aleatorie sau valoarea jackpot-urilor Mini, Minor, Major sau Grand (care pot fi observate in partea de sus a rolelor de joc)

Functii bonus la Monkey Warrior demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Speciala cu rotiri gratuite la Monkey Warrior demo se declanseaza prin aparitia a 3 simboluri Scatter (Bonus) in timpul jocului de baza.

In acel moment vei primi 8 rotiri gratuite, in timpul carora sunt disponibile pe role numai urmatoarele simboluri: manuscris, luptator, porc, print, simbol cu bani si Scatter, adica simbolurile care platesc cel mai bine.

In timpul specialei, de fiecare data cand pe ecran aterizeaza din nou 3 simboluri Scatter, vei fi recompensat cu inca 8 invartiri gratuite, neexistand nicio limita privind numarul maxim de jocuri gratis pe care il poti obtine.

Jocuri aleatoare cu bani

Daca in timpul jocului de baza la Monkey Warrior sunt afisate pe rolele de joc 6 sau mai multe simboluri cu bani, indiferent de pozitia lor, atunci se declanseaza un joc bonus special.

Primesti initial 5 jocuri gratuite, in timpul carora se joaca pe role speciale, fiind disponibile pe acestea numai simboluri cu bani si spatii goale.

Simbolurile care au declansat jocul bonus sunt fixate initial pe ecran, iar celelalte pozitii de pe tabela sunt spatii goale.

Dupa invartirea rolelor, pot ateriza noi simboluri cu bani in cadrul spatiilor libere. La finalul oricarei invartiri, poti fi pus sa alegi dintre 3 cufere misterioase, care iti vor aduce 1, 2 sau 3 jocuri gratuite suplimentare.

Acest joc bonus la Monkey Warrior demo se incheie fie atunci cand ramai fara jocuri gratuite, fie in momentul in care toate pozitiile de pe ecran sunt acoperite de simboluri cu bani.

La finalul rundelor de joc, valorile simbolurilor cu bani de pe ecran se aduna intre ele si castigul total este creditat in contul tau.

In plus, daca ecranul de joc este complet acoperit de simboluri cu bani, atunci castigul total este multiplicat cu 2x.

Concluzii

In concluzie, asa cum ai putut vedea, Monkey Warrior demo este un joc cu pacanele gratis foarte interesant. El atrage, intai de toate, prin tematica abordata si prin grafica de exceptie.

De asemenea, simbolurile, functiile si jocurile bonus atractive contribuie si ele din plin la o experienta de joc inedita.

Punand la socoteala si castigurile excelente pe care le poti obtine, e clar ca trebuie neaparat sa incerci si tu slotul Monkey Warrior gratis sau chiar pe bani reali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *