Muertos Multiplier MegaWays

Muertos Multiplier Megaways este un slot modern, cu o tematica si grafica interesanta si care iti ofera multe simboluri si functii speciale. In cadrul acestui articol te poti distra la Muertos Multiplier Megaways gratis, iar pe langa jocul in format demo gasesti toate detaliile despre functionarea lui. De asemenea, vezi si care sunt cele mai bune cazinouri online unde il poti juca pe bani.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.03%
Simboluri speciale: Wild, Bonus
Functii: Free Spins, Cumpara Speciala

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Muertos Multiplier MegaWays demo

Muertos Multiplier Megaways gratis

In ultimii ani, pacanelele online au devenit tot mai interesante si diversificate, astfel ca in ziua de astazi pasionatii acestor jocuri de noroc au la dispozitie o gama variata de titluri din care pot sa aleaga.

Mai mult decat atat, tehnologia din prezent iti permite sa te distrezi la pacanele gratis, iar in fereastra de mai sus gasesti slotul Muertos Multiplier MegaWays demo, cu bani virtuali.

Este un slot care cu siguranta te va atrage de la prima accesare, iar partea si mai interesanta este ca el este disponibil pe toate dispozitivele.

Asadar, indiferent ca accesezi pagina de pe laptop, desktop, tableta sau mobil, te vei putea distra la Muertos Multiplier MegaWays gratis in cele mai bune conditii.

Informatii despre Muertos Multiplier MegaWays

In continuare vei gasi toate detaliile despre functionarea acestui joc cu pacanele, astfel incat sa intelegi exact toate functiile si elementele speciale pe care el ti le ofera.

Tematica, simboluri si castiguri la Muertos Multiplier MegaWays

Inainte de toate, daca nu ai mai jucat pana acum pacanele de tipul „megaways”, probabil ca te intrebi ce inseamna acest lucru. MegaWays se refera la numarul de linii de plata, care este unul diferit pentru fiecare runda de joc.

Mai exact, la Muertos Multiplier MegaWays exista 6 role verticale si un rand orizontal deasupra acestora. Numarul de simboluri afisate pe cele 6 role nu este unul fix, ci difera de la o rotire la alta.

Astfel, poti ajunge sa beneficiezi de un numar maxim de 117.649 combinatii de plata, ceea ce este clar ca iti va aduce sanse de castig excelente.

Muertos Multiplier MegaWays demo este un slot din gama Pragmatic Play care abordeaza o tematica mexicana.

Astfel, simbolurile specifice cu cactusi, nachos, taco sau cranii te vor atrage cu siguranta si iti vor oferi o experienta de joc interesanta.

Ce mai trebuie sa stii inca din start despre Muertos Multiplier MegaWays demo este faptul ca rundele de joc se desfasoara in mod colapsabil.

Asta inseamna ca, dupa acordarea castigurilor initiale, simbolurile care au generat castiguri dispar de pe ecran, lasand locul altora noi.

Iata in cele ce urmeaza toate tipurile de simboluri pe care le poti intalni la acest slot online, alaturi si de castigurile pe care ele ti le ofera:

Simboluri de plata si castiguri la Muertos Multiplier MegaWays demo
 • Trefla, inima – acorda castiguri cuprinse intre 0.10x0.50x miza plasata
 • Pica, romb – acorda castiguri cuprinse intre 0.15x0.60x miza plasata
 • Chitara, Nachos – acorda castiguri cuprinse intre 0.20x0.75x miza plasata
 • Taco – acorda castiguri cuprinse intre 0.25x1x miza plasata
 • Cactus – acorda castiguri cuprinse intre 0.25x2x miza plasata
 • Sticla – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x3x miza plasata
 • Craniu – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x5x miza plasata
 • Wild – apare numai pe randul de sus
 • Bonus – apare pe toate rolele

Poti observa toate aceste simboluri si in imaginea de mai sus, acolo unde, pentru fiecare in parte, este trecut si castigul pe care il ofera.

Castigurile sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Daca la o prima vedere ti se vor parea castiguri mici, nu uita ca este vorba despre un slot MegaWays, acolo pentru fiecare castig vor exista zeci sau chiar sute de mii de linii de plata care vor inmulti castigul pe linie.

Simboluri bonus

Pe langa simbolurile standard de plata, la Muertos Multiplier MegaWays demo exista si 2 simboluri speciale si anume:

 • Wild – este reprezentat printr-o pictograma cu mai multe cranii si apare doar pe randul orizontal de deasupra rolelor de joc. Cand este afisat, el aduce multiplicatori de castig de 2x sau 3x. Daca intr-o combinatie de plata intervin mai multe simboluri Wild, atunci multiplicatorii acestora se aduna intre ei
 • Bonus – este reprezentat printr-o pictograma cu chilli si textul „BONUS” si este simbolul care declanseaza speciala la Muertos Multiplier MegaWays demo, despre care iti voi oferi toate detaliile mai jos

Functii bonus la Muertos Multiplier MegaWays demo

Speciala cu Free Spins

Asa cum era de asteptat, slotul Muertos Multiplier MegaWays iti ofera si un joc bonus sau speciala, asa cum mai este el cunoscut.

Acesta se declanseaza automat cand pe ecranul de joc apar cel putin 3 simboluri Bonus in timpul jocului de baza.

In functie de numarul de simboluri Bonus care declanseaza speciala vei primi un anumit numar de rotiri gratuite, astfel:

 • 3 simboluri Bonus – o valoare aleatorie dintre 5, 6, 7, 8, 10, 12 sau 14 rotiri gratuite
 • 4 simboluri Bonus – o valoare aleatorie dintre 6, 7, 8, 10, 12 sau 14 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Bonus – o valoare aleatorie dintre 7, 8, 10, 12 sau 14 rotiri gratuite
 • 6 simboluri Bonus – o valoare aleatorie dintre 8, 10, 12 sau 14 rotiri gratuite

Daca numarul de free spins primite este sub 14, atunci inainte de startul jocului bonus poti alege sa participi la o roata a norocului, acolo unde poti castiga rotiri gratuite suplimentare.

Mai exact, roata este impartita in doua sectiuni: una de castig (care iti va aduce 1 rotire gratuita in plus) si una necastigatoare.

Daca roata se va opri pe portiunea necastigatoare vei pierde toate rundele gratis obtinute anterior, deci trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa participi la acest joc.

Dupa fiecare invartire a rotii poti opta pentru colectarea numarului de rotiri gratuite obtinute in total si inceperea jocului bonus sau pentru o noua invartire.

In timpul jocului bonus la Muertos Multiplier MegaWays demo exista un contor al multiplicatorilor de castig.

Acest contor creste cu 1x pentru fiecare colapsare castigatoare si cu 2x sau 3x pentru fiecare simbol Wild afisat pe ecran.

Contorul nu se reseteaza si merge doar in directie crescatoare, fiind disponibil pe tot parcursul rotirilor gratuite. Asta inseamna ca ai sansa unor castiguri excelente in timpul specialei la Muertos Multiplier MegaWays gratis.

In timpului jocului bonus ai ocazia sa obtii rotiri gratuite suplimentare, prin aparitia a cel putin 2 simboluri Bonus pe rolele de joc. Mai exact, iata cate free spins gratuite in plus poti sa primesti:

 • 2 simboluri Bonus – 1 rotiri gratuita extra
 • 3 simboluri Bonus – 2 rotiri gratuite extra
 • 4 simboluri Bonus – 3 rotiri gratuite extra
 • 5 simboluri Bonus – 4 rotiri gratuite extra
 • 6 simboluri Bonus – 6 rotiri gratuite extra
Cumpara Speciala

O functie extrem de interesanta si utila la Muertos Multiplier MegaWays este cea de cumparare a specialei.

Asadar, nu esti nevoit neaparat sa astepti aparitia simbolurilor Bonus pentru a declansa jocul cu rotiri gratuite.

Poti cumpara acest joc bonus in orice moment doresti, insa pentru asta va trebui sa platesti o suma de 100 mai mare decat miza pariului tau.

Dupa ce platesti aceasta suma, va avea loc o invartire a rolelor, care iti va aduce garantat cel putin 3 simboluri Bonus pe ecran.

De acolo, functionarea jocului bonus este identica cu ceea ce ti-am prezentat mai sus.

Concluzii

In concluzie, tinand cont de toate elementele si functiile bonus pe care Muertos Multiplier MegaWays ti le ofera, dar si de tematica si grafica interesanta a acestuia, e clar ca acest slot Pragmatic Play merita din plin incercat.

Slotul nu este doar foarte atractiv prin modul sau de functionare, ci iti poate aduce si castiguri substantiale, mai ales in timpul specialei, gratie multiplicatorilor de castig ce pot ajunge la valori foarte mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *