logo topcazino
Caută
Close this search box.

Peaky Blinders

Serialul Peaky Blinders a facut adevarate furori in randul pasionatilor de filme, iar acum exista chiar un slot Peaky Blinders la care te poti distra in fereastra de mai jos. Pe langa jocul in format demo, afli din acest articol toate detaliile legate de functionarea slotului, precum si cele mai bune cazinouri online unde il poti juca pe bani.

Producator: Pragmatic Play
Rata de plata: 96.50%
Simboluri speciale: Wild, Bonus, Casa de pariuri Shelby, Ordinul Peaky Blinders
Functii: Free Spins, Jocuri Speciale Aleatoare

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul Peaky Blinders demo

Peaky Blinders gratis

Jocurile cu pacanele gratis s-au diversificat foarte mult in ultimii ani. Daca la inceputul acestor jocuri majoritatea dintre ele abordau tematica cu septari si fructe, acum poti gasi aproape orice iti doresti.

Pentru pasionatii de filme si seriale, slotul Peaky Blinders demo poate fi o alegere ideala. Fiind inspirat din celebrul serial de televiziune britanic Peaky Blinders, acest joc te va tine cu sufletul la gura la fiecare invartire a rolelor.

In cadrul ferestrei de mai sus ai la dispozitie jocul Peaky Blinders gratis, cu bani virtuali, astfel ca te poti distra in cadrul lui fara sa scoti niciun ban din buzunar.

Peaky Blinders este perfect optimizat pentru orice tip de dispozitiv. Asta inseamna ca indiferent daca il accesezi de pe laptop, desktop, tableta sau mobil, te vei putea distra in cele mai bune conditii.

Informatii despre Peaky Blinders

Pe langa jocul in format demo la care te poti distra mai sus, in cele ce urmeaza iti voi oferi toate detaliile despre modul in care el functioneaza, pentru a-l intelege mai bine si pentru a sti ce simboluri vei astepta cu sufletul la gura.

Tematica, simboluri si castiguri la Peaky Blinders

Asa cum afli chiar din titlul jocului, este vorba despre un slot a carui origine o reprezinta serialul britanic Peaky Blinders, unul extrem de popular si la noi in tara.

Producatorul de pacanele Pragmatic Play a dezvoltat asadar si un slot pe baza acestor seriale, care intr-un timp scurt a ajuns printre preferatele romanilor.

Din punct de vedere al tabelei de joc, Peaky Blinders demo nu impresioneaza, fiind un slot clasic cu 5 role si 3 linii.

Nici numarul de linii castigatoare nu este unul iesit din comun, fiind de 20, insa grafica excelenta si fundalul sonor antrenant al acestui joc cu pacanele te vor tine in priza pentru multa vreme.

In plus, si rata de plata la Peaky Blinders este una excelenta, de 96.50%, astfel ca ai sanse destul de bune sa obtii castiguri frumoase.

In cele ce urmeaza vreau sa-ti prezint care sunt simbolurile pe care le vei intalni in timp ce te distrezi la slotul Peaky Blinders gratis:

Simboluri de plata si castiguri la Peaky Blinders demo
 • 10, J, Q – acorda castiguri cuprinse intre 0.20x2x miza plasata
 • K, A – acorda castiguri cuprinse intre 0.40x4x miza plasata
 • Michael Gray – acorda castiguri cuprinse intre 0.50x5x miza plasata
 • Polly Gray – acorda castiguri cuprinse intre 0.75x7.50x miza plasata
 • Arthus Shelby – acorda castiguri cuprinse intre 1x15x miza plasata
 • Thomas Shelby – acorda castiguri cuprinse intre 2.50x20x miza plasata
 • Wild – apare pe toate rolele
 • Bonus – apare doar pe rolele 1 si 3
 • Shelby Betting Shop„, „By Order of the Peaky Blinders” – apar numai pe rola 5

Daca te intrebi care sunt castigurile ce le poti obtine la slotul Peaky Blinders, atunci le poti vedea in imaginea de mai sus. Castigurile pe linie sunt calculate pentru o miza de 1 Euro per invartire.

Simboluri bonus

In afara de simbolurile standard de plata, la slotul Peaky Blinders gratis vei intalni si 4 tipuri de simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

 • Wild – acest simbol apare pe toate rolele de joc si substituie orice alt element, cu exceptia Bonus, „Shelby Betting Shop” si „By Order of the Peaky Blinders„, pentru a forma combinatii castigatoare
 • Bonus – apare pe rolele 1 si 3, iar in combinatie cu unul dintre simbolurile „Shelby Betting Shop” sau „By Order of the Peaky Blinders” afisate pe rola 5, declanseaza jocul bonus (speciala)
 • Shelby Betting Shop„, „By Order of the Peaky Blinders” – sunt doua tipuri de simboluri speciale, afisate doar pe rola 5, care declanseaza functii aleatoare sau speciala cu rotiri gratuite

Functii bonus la Peaky Blinders demo

Jocuri Speciale Aleatoare
 • Functia „Casa de pariuri Shelby

Se declanseaza cand in timpul jocului normal, pe rola 5 apare simbolul „Shelby Betting Shop„, fara ca pe rolele 1 si 3 sa fie prezente 2 simboluri Bonus. 

Odata declansata, aceasta functie va acorda pentru toate simbolurile cu personaje de pe ecran un anumit premiu in bani, iar castigul din runda respectiva va fi reprezentat de valoarea acestor premii.

 • Functia „Ordinul Peaky Blinders

Aceasta functie se declanseaza cand pe rola 5 de joc apare simbolul „By Order of the Peaky Blinders„, fara ca alte 2 simboluri Bonus sa fie prezente pe rolele 1 si 3.

Toate simbolurile cu personaje, precum si simbolurile Wild de pe ecran raman fixate pe pozitii si se declanseaza o re-invartire gratuita.

Dupa acordarea castigurilor, toate simbolurile cu personaje si simbolurile Wild se transforma intr-un singur personaj si sunt acordate din nou eventualele castiguri.

Speciala cu rotiri Gratuite

Exista 2 tipuri de jocuri bonus in cadrul Peaky Blinders demo, care iti vor aduce rotiri gratuite fara depunere si anume:

 • Rotiri gratuite „Casa de Pariuri Shelby – se declanseaza cand pe rolele 1 si 3 apare cate un simbol Bonus, iar pe rola 5 aterizeaza simbolul „Shelby Betting Shop„. Se acorda 8 rotiri gratuite, in timpul carora, de fiecare data cand un simbol „Shelby Betting Shop” aterizeaza pe rola 5, se declanseaza functia „Casa de Pariuri Shelby” pe care ti-am prezentat-o mai sus
 • Rotiri gratuite „Ordinul Peaky Blinders” – se obtine atunci cand pe rolele 1 si 3 apare cate un simbol Bonus, iar pe rola 5 este afisat simbolul „By Order of the Peaky Blinders„. Acest joc bonus iti aduce 10 rotiri gratuite, in timpul carora, de fiecare data cand un simbol „By Order of the Peaky Blinders” apare pe rola 5, se declanseaza functia „Ordinul Peaky Blinders” prezentata anterior

Concluzii

In concluzie, dupa cum ai putut vedea, Peaky Blinders demo este un joc extrem de interesant, care pe langa grafica si tematica abordata, te va atrage si prin numarul mare de simboluri si functii speciale.

Asadar, indiferent daca esti sau nu pasionat de serialul Peaky Blinders, e clar ca merita sa incerci acest slot de la Pragmatic Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *