Release the Kraken – Joaca Gratuit

Ti-am pregatit in randurile de mai jos un joc cu pacanele extrem de interesant, ce poate fi accesat complet gratuit. Este vorba despre Release the Kraken, un slot modern de la Pragmatic Play cu multe functii si simboluri bonus.

Pe langa jocul Release the Kraken gratis, in cele ce urmeaza vei gasi si toate informatiile legate de functionarea lui, precum si cele mai bune platforme de cazinouri online la care il poti accesa pe bani.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Release the Kraken gratis

Pragmatic Play este in ziua de astazi unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati producatori de pacanele. Printre titlurile de renume din portofoliul acestui producator se numara si Release the Kraken.

Partea si mai buna este ca in ziua de astazi te poti juca Release the Kraken gratis, fara sa scoti vreun ban din buzunar. Poti face asta chiar in fereastra de mai sus, acolo unde gasesti acest joc in format demo.

Release the Kraken demo este disponibil pe toate dispozitivele. Astfel, indiferent daca il accesezi de pe laptop, desktop, telefon mobil sau tableta, te vei putea bucura de aceeasi distractie la acest joc cu pacanele gratis.

In randurile de mai jos iti voi prezenta tot ce trebuie sa stii despre Release the Kraken gratis si functionarea lui, astfel incat vei vedea de ce este un slot atat de apreciat de catre jucatorii din intreaga lume.

Release the Kraken demo - prezentarea jocului

Release the Kraken gratis este un slot care poate rezuma extrem de bine ideea si conceptul Pragmatic Play. Mai exact, este vorba despre un joc cu pacanele modern, cu o grafica de exceptie si cu multe simboluri si functii speciale.

Poate ca la prima accesare a acestui joc nu vei fi impresionat de nimic. Spun asta deoarece tabela de joc este una destul de comuna, care contine 4 linii si 5 role, iar numarul de linii de plata oferit este de 20.

In schimb, cu siguranta tematica abordata, grafica de exceptie si fundalul sonor antrenant te vor tine in priza inca de la primele invartiri.

Tematica la Release the Kraken gratis este una acvatica, iar simbolurile sunt strans legate de aceasta. Astfel, vei intalni simboluri ce infatiseaza diferiti pesti, testoase, rechini si o ancora, asta pe langa elementele clasice J, Q, K si A.

Pe langa simbolurile standard de plata, la Release the Kraken demo vei intalni nu mai putin de 4 simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild - substituie orice alt element de pe ecran pentru a forma combinatii castigatoare, cu exceptia Bonus, Free Spins si Chest Bonus
  • Bonus - este simbolul care contribuie la declansarea specialei si el apare numai pe rolele 1 si 3
  • Free Spins - apare numai pe rola 5, iar in combinatie cu 2 simboluri Bonus pe rolele 1 si 3 va declansa speciala cu rotiri gratuite
  • Chest Bonus - apare doar pe rola 5, iar daca pe rolele 1 si 3 apar in acelasi timp simboluri Bonus, atunci se va declansa un joc bonus special

Despre ambele jocuri extra la Release the Kraken gratis (speciala cu rotiri gratuite si jocul Chest Bonus) iti voi oferi detalii in randurile de mai jos.

Pana atunci insa, trebuie sa stii ca in cadrul rundelor normale de joc la Release the Kraken demo se pot declansa functii speciale in mod aleator. Iti explic mai jos despre ce este vorba.

Functii speciale in timpul jocului normal

La oricare rotire din timpul jocului de baza la Release the Kraken gratis se poate declansa in mod aleator o functie bonus. Astfel, peste rolele de joc vor aparea 3 tentacule din care tu va trebui sa alegi.

Cele 3 optiuni care pot pica in urma alegerii tale sunt urmatoarele:

  • Wild-uri inclestate - este adaugat un simbol Wild pe role, rolele se invart, iar tu va trebui sa faci din nou o alegere dintre cele 3 tentacule care vor aparea pe ecran. Optiunile peste care poti da sunt urmatoarele: "Mai multe wild-uri" (adauga pe ecran unul sau mai multe simboluri Wild), "Continua sa invarti" (vei face din nou inca o alegere), "Toate castigurile x2 si colecteaza" (un multiplicator de castig care dubleaza castigurile si termina functia bonus), "Mai multe wild-uri si colecteaza" (se adauga mai multe Wild-uri pe ecran si functia bonus se termina) sau "Colecteaza" (incheie functia bonus)
  • Wild-uri colosale - dupa ce rolele se opresc din invartire, un simbol Wild colosal va ateriza peste acestea, avand o dimensiune de 3x4 pe tabela de joc
  • Wild-uri infectioase - dupa ce rolele se opresc, cel putin un simbol Wild infectios va ateriza pe ecran, iar acesta va "infecta" toate simbolurile adiacente lui, transformandu-le in simboluri Wild

Speciala cu rotiri gratuite la Release the Kraken gratis

Cu siguranta ca cel mai asteptat moment pentru jucatorii care se distreaza la Release the Kraken este declansarea specialei cu rotiri gratuite.

Acest lucru se intampla cand pe rolele 1 si 3 apare cate un simbol Bonus, iar pe rola 5 este afisat simbolul Free Spins.

In acel moment va incepe speciala. Intai de toate, va trebui sa faci alegeri consecutive dintre cuferele care vor aparea pe ecran. Acestea ascund functiile "+1 rotire gratuita", "+2 rotiri gratuite", "+3 rotiri gratuite" si "Incaseaza".

Alegerile se incheie in momentul in care descoperi functia "Incaseaza", iar in acel moment va incepe speciala cu numarul total de free spins adunate pana in acel moment, numar ce poate ajunge la maximum 12.

Partea interesanta este ca in timpul specialei se joaca pe un set de role alternative care garanteaza 40 de linii de plata, spre deosebire de 20 de linii in timpul jocului de baza.

In timpul specialei, fiecare simbol Wild care aterizeaza pe rolele de joc mareste multiplicatorul total de castig cu 1x. De asemenea, toate simbolurile Wild afisate raman active pe role pana la finalul specialei, schimbandu-si pozitia la fiecare invartire.

In aceste conditii, iti poti da seama ca in timpul specialei la Release the Kraken gratis vei avea ocazia obtinerii unor castiguri de-a dreptul fabuloase.

Jocul Chest Bonus

Pe langa speciala cu free spins despre care ti-am vorbit mai sus, la jocul Release the Kraken demo mai exista un joc bonus, intitulat Chest Bonus.

Acest joc se declanseaza atunci cand pe rolele 1 si 3 sunt afisate simboluri Bonus, iar pe rola 5 este afisat simbolul Chest Bonus.

Dupa declansare iti va fi afisata o fereastra cu mai multe cufere. Acestea contin castiguri aleatorii in bani, dar si functia "Incaseaza". Tu trebuie sa apesi pe rand pe cate un cufar sa descoperi premiul ascuns de acesta.

Jocul Chest Bonus se incheie in momentul in care descoperi simbolul "Incaseaza", iar atunci toate castigurile adunate pana atunci sunt creditate in contul tau.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *