Starlight Princess – Joaca Gratuit

Daca vrei sa te distrezi la un slot modern si foarte apreciat de catre jucatorii din intreaga lume atunci poti opta pentru Starlight Princess gratis. Este un joc cu pacanele extrem de interesant din gama Pragmatic Play, pe care il poti accesa 100% gratis in fereastra de mai jos. De asemenea, iti voi prezenta toate detaliile despre el, dar si cele mai bune site-uri de casino online Romania la care il poti juca pe bani reali.

yoji icon

2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE


3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE


5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE

Incearca si alte pacanele gratis:

Joaca Starlight Princess gratis

Daca te-ai plictisit de sloturile online clasice sau pur si simplu vrei sa incerci ceva nou, atunci Starlight Princess gratis este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Este un slot foarte interesant din portofoliul celor de la Pragmatic Play, pe care acum il poti accesa complet gratuit in fereastra de mai sus.

Poti sa joci Starlight Princess gratis in cadrul acestei pagini de pe orice dispozitiv. Spun asta deoarece jocul este optimizat atat pentru desktop si laptop, cat si pentru telefonul mobil sau tableta. In continuare iti voi prezenta detalii despre acest joc cu pacanele gratis, astfel incat sa detii toate informatiile necesare atunci cand te distrezi in cadrul lui.

Starlight Princess demo - prezentarea jocului

Starlight Princess este unul dintre cele mai accesate jocuri slot produse de catre Pragmatic Play. Sunt aproape convins ca si pe tine te va atrage inca de la prima invartire, deoarece este un joc modern, cu multe functii speciale si simboluri bonus interesante.

Inca de la prima deschidere a Starlight Princess demo vei observa ca tabela de joc este una mai speciala fata de majoritatea sloturilor de pe internet. Mai exact, aceasta contine 5 linii si 6 coloane, iar rundele de joc nu sunt invartiri propriu-zise, ci ele au loc in mod colapsabil. Asta inseamna ca simbolurile cad din partea de sus a ecranului, iar dupa acordarea castigurilor, cele care au format o combinatie de plata dispar de pe ecran si lasa locul altora noi.

Chiar si modul de acordare a castigurilor este diferit. Aici nu exista linii de plata, ci combinatiile castigatoare se obtin cand pe ecran sunt afisate 8 sau mai multe simboluri identice, indiferent de pozitia lor.

Pe langa simbolurile standard de plata, la Starlight Princess demo exista si 2 simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Multiplicatori - atat in timpul jocului de baza, cat si in timpul specialei exista multiplicatori de castig la Starlight Princess gratis. Ei sunt reprezentati sub forma unor inimi de diferite culori (verde, albastru, roz si galben). Acestia iau valori aleatorii cuprinse intre 2x si 500x si inmultesc castigul final dintr-o runda de joc
  • Scatter - este prezent pe toate rolele de joc, fiind simbolizat printr-o printesa si textul "Scatter". 4 sau mai multe astfel de simboluri afisate pe ecranul de joc declanseaza jocul bonus (speciala), care iti acorda 15 rotiri gratuite initiale

Despre speciala la Starlight Princess gratis iti ofer insa toate detaliile in continuare:

Speciala la Starlight Princess - jocul bonus

Ce trebuie sa stii inca din start este ca jocul bonus (speciala) la acest slot poate fi declansata in doua moduri:

  • prin asteptarea aparitiei a 4 sau mai multe simboluri Scatter pe ecran
  • prin cumpararea imediata a ei, platind de 100 ori valoarea pariului pe rotire

De asemenea, exista si modul de miza speciala, acolo unde vei paria cu o miza de 1.25 ori mai mare decat in mod normal, iar acest mod iti va acorda de 2 ori mai multe sanse de obtinere a specialei.

Indiferent de modul in care vei declansa speciala, vei obtine 15 rotiri gratuite initiale. In timpul acestora insa, de fiecare data cand pe ecran apar 3 sau mai multe simboluri Scatter vei primi 5 jocuri gratis suplimentare.

In timpul specialei exista un multiplicator total de castig, care va inmulti de fiecare data castigul final din fiecare runda de joc. Mereu cand un nou multiplicator de castig aterizeaza pe ecran si exista o combinatie castigatoare, valoarea acestuia se va aduna la multiplicatorul total, care ramane activ pana la incheierea jocurilor gratuite.

In acest fel ai sansa sa obtii niste castiguri de-a dreptul fabuloase in timpul specialei la Starlight Princess, ceea ce este un motiv suficient de bun sa incerci si tu acest slot extrem de captivant.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *