The Story of Alexander

Daca iti plac jocurile cu pacanele cu tematica istorica, atunci The Story of Alexander poate fi alegerea ideala pentru tine. In cadrul acestei pagini vei gasi slotul The Story of Alexander demo, iar pe langa asta iti voi prezenta toate detaliile despre modul lui de functionare, precum si cazinouri online de top la care il poti juca pe bani.

Producator: EGT
Rata de plata: 96.02%
Simboluri speciale: Wild, Scatter
Functii: Free Spins, Jackpot Cards

Cazinouri Online Noi 2023

5.450 RON + 800 ROTIRI GRATUITE
3.000 RON + 1.050 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 750 ROTIRI GRATUITE
2.500 RON + 500 ROTIRI GRATUITE
3.300 RON + 700 ROTIRI GRATUITE

Joaca slotul The Story of Alexander demo

The Story of Alexander gratis

EGT, cunoscut acum si sub denumirea de Amusnet Interactive, este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de jocuri cu pacanele gratis. Printre altele, acest producator a lansat si sloturi cu tematica istorica, iar The Story of Alexander este unul dintre ele.

Jocul aminteste de Alexandru cel Mare, fostul rege al Macedoniei si unul dintre primii mari strategi si conducatori militari din istorie, recunoscut pentru luptele impotriva persilor, dar si pentru cele cu Darius din tinuturile asiatice.

In cadrul ferestrei de mai sus te poti distra la The Story of Alexander gratis, un joc cu pacanele extrem de interesant si captivant.

Trebuie sa stii ca acest slot este disponibil pe orice tip de dispozitiv. Asadar, indiferent daca il accesezi de pe desktop, laptop, tableta sau telefon, te vei putea bucura de cea mai buna experienta de joc.

Informatii despre The Story of Alexander

Pe langa jocul The Story of Alexander demo, in randurile ce urmeaza vei afla totul despre modul de functionare al acestui slot – linii de plata, simboluri si functii speciale, premii jackpot si multe alte detalii utile.

Tematica, simboluri si castiguri la The Story of Alexander

Asa cum ti-am prezentat si mai sus, The Story of Alexander este un slot cu tematica istorica, unul dintre putinele de pe piata in momentul de fata.

Este produs de catre EGT Amusnet Interactive, deci din start te poti astepta la un slot foarte interesant.

La o prima deschidere a acestui joc cu pacanele cu siguranta vei observa numarul destul de ridicat de linii de plata, in special daca il compari cu alte sloturi din gama EGT.

Mai exact, la The Story of Alexander demo vei avea parte de 50 de linii de plata, iar tabela de joc este si ea una extinsa, care iti va aduce 5 role si 4 linii.

Simbolurile standard de plata sunt destul de numeroase. Pe langa elementele clasice 9, 10, J, Q, A si K, intalnite la multe sloturi online, vei observa multe simboluri cu tematica istorica, mai precis: vas de aur, sabie, un cufar cu comori, un elefant, sotia lui Alexandru cel Mare si pe el insusi.

Iti prezint in lista urmatoare toate simbolurile pe care le vei intalni la The Story of Alexander, alaturi si de castigurile pe care acestea le ofera:

  • 9, 10, J, Q – ofera castiguri cuprinse intre 0.20x-2x miza plasata
  • A, K – ofera castiguri cuprinse intre 0.40x-2x miza plasata
  • Vas de aur, sabie – ofera castiguri cuprinse intre 0.40x-2.50x miza plasata
  • Cufar, elefant – ofera castiguri cuprinse intre 0.50x-3x miza plasata
  • Sotia lui Alexandru cel Mare, Alexandru cel Mare – ofera castiguri cuprinse intre 0.20x-5x miza plasata
  • Wild – apare numai pe rolele 2, 3, 4 si 5
  • Scatter – apare doar pe rolele 1, 3 si 5 si acorda un castig de 5x miza plasata

Simboluri bonus

Pe langa simboluri standard de plata, vei intalni la The Story of Alexander si 2 tipuri de simboluri speciale, dupa cum urmeaza:

  • Wild – este reprezentat printr-o pictograma cu un cal negru si apare pe rolele 2, 3, 4 si 5, inlocuind orice alt simbol cu exceptia celui Scatter
  • Scatter – apare numai pe rolele 1, 3 si 5 si este simbolul care declanseaza functia bonus cu rotiri gratuite la The Story of Alexander atunci cand este afisat de 3 ori pe ecran

Functii bonus la The Story of Alexander demo

Speciala cu rotiri Gratuite

Cel mai asteptat moment in cadrul jocului The Story of Alexander este fara dar si poate declansarea specialei, adica a jocului bonus.

Acest lucru se intampla in momentul in care pe rolele de joc apar 3 simboluri Scatter.

Speciala consta in acordarea a 10 rotiri gratuite initiale, iar in timpul acestor jocuri gratis este prezenta si functia speciala Wild.

Mai exact, in timpul free spins, orice simbol Wild care aterizeaza pe role ramane fixat pe pozitie pana la incheierea specialei.

In plus, atunci cand un simbol Scatter aterizeaza pe rola 1 in timpul jocului bonus, vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare.

In aceste conditii, iti pot da seama ca in timpul specialei la The Story of Alexander ai sansa obtinerii unor castiguri excelente.

Jackpot Cards

Pe langa toate simbolurile si functiile bonus prezentate mai sus, trebuie sa mai stii ca la The Story of Alexander demo vei avea parte si de premii jackpot, deci iata o alta caracteristica foarte interesanta si atractiva a acestui joc.

Fiind un joc ce sta sub emblema EGT, si la The Story of Alexander exista premii jackpot pe 4 nivele, pe care le poti observa foarte usor deasupra rolelor de joc.

Orice jucator poate castiga oricare dintre aceste jackpot-uri la finalul oricarei invartiri.

Mai exact, daca esti suficient de norocos, la finalul oricarei runde de joc poti fi selectat pentru a participa la Jackpot Cards.

Vei vedea 12 carti de joc intoarse cu fata in jos, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa descoperi cate o carte pana in momentul in care gasesti 3 carti identice (trefla, caro, cupa sau pica).

In acel moment vei castiga jackpot-ul pentru categoria respectiva, premiu care va fi creditat instant in contul tau de joc.

Concluzii

In concluzie, The Story of Alexander demo este un joc cu pacanele ce merita cu siguranta incercat, care include simboluri si functii bonus destul de interesante.

De asemenea, premiile jackpot, dar si tematica atractiva si fundalul sonor iti vor aduce distractie garantata, iar in plus poti ajunge si sa obtii castiguri fabuloase in cadrul acestui slot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *