Retragere Unibet

Cu siguranta ca pentru orice roman care se distreaza la jocuri de noroc online, momentul de retragere a castigurilor este cel mai asteptat. Daca te distrezi si tu pe site-ul www.unibet.ro, la fel ca multi alti romani pasionati de gambling, atunci este important sa stii detalii despre cum faci o retragere Unibet.

Daca nu ai mai retras niciodata bani din contul tau de Casino Unibet sau pur si simplu cauti mai multe informatii despre retragerea castigurilor, atunci vei gasi in randurile de mai jos tot ce te intereseaza - metode acceptate pentru retragere bani Unibet, cum faci o retragere, sumele pentru retragere minima Unibet, taxe si comisioane si multe altele.

Bonus 1.000 RON + 200 Rotiri

1. Metode de retragere Unibet

Metode de retragere Unibet

Unibet este unul dintre cele mai cautate cazinouri online din Romania, iar in cadrul acestei platforme vei putea juca, de asemenea si la pariuri sportive sau bingo, de exemplu. Acest operator nu se remarca doar prin calitatea serviciilor si produselor oferite, ci un alt capitol la care se prezinta excelent este reprezentat de metodele de retragere Unibet.

Asadar, daca ai ajuns in situatia in care vrei sa faci o retragere bani Unibet, iata in lista de mai jos care sunt optiunile pe care le ai la dispozitie:

 • Card bancar
 • Skrill
 • Transfer bancar
 • Apple Pay

Ce trebuie sa stii inca de la bun inceput este ca vei putea face o retragere Unibet numai printr-o metoda pe care ai folosit-o anterior si la depunere. Asadar, de exemplu daca ai depozitat numai prin Skrill, atunci nu vei putea solicita o retragere pe card bancar. Aceasta este o regula impusa de toate site-urile licentiate de gambling online din Romania.

Un alt lucru esential de precizat este ca doar daca ai parcurs etapa de verificare cont Unibet vei avea dreptul sa soliciti retrageri ale castigurilor, conform reglementarilor ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) in vigoare.

Indiferent de metoda de plata pe care o vei selecta pentru retragere bani Unibet, trebuie sa stii ca operatorul percepe o taxa de 3% din suma retrasa, in cazul valorilor de pana la 10.000 RON. Asa se intampla pe orice site de jocuri de noroc, deci nu exista niciun comision retragere Unibet decat cel standard impus prin lege.

Bonus 1.000 RON + 200 Rotiri

2. Retragere minima Unibet

Un lucru extrem de util pe care un site de jocuri online ti-l poate pune la dispozitie este reprezentat de posibilitatea de a putea retrage sume cat mai mici de bani din cont. In acest fel nu vei fi nevoit sa pariezi mai mult decat vrei ca sa strangi o suma mai mare ce poate fi retrasa, ci vei putea solicita retrageri aproape oricand.

Iti prezint in lista de mai jos care sunt in prezent limitele minime acceptate pentru retragere bani Unibet:

 • Card bancar - retragere minima Unibet: 65 RON
 • Skrill - retragere minima Unibet: 65 RON
 • Transfer bancar - retragere minima Unibet: fara limita minima
 • Apple Pay - retragere minima Unibet: 65 RON

Asadar, sumele minime acceptate la retragere Unibet sunt destul de bune, iar in cazul in care nu poti sa ajungi la limita necesara poti oricand sa apelezi la retragerea prin transfer bancar, acolo unde poti specifica orice suma iti doresti.

Bonus 1.000 RON + 200 Rotiri

3. Cum faci o retragere Unibet?

Cerere retragere bani Unibet

Pentru a solicita efectiv o retragere de la Unibet trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli, dupa cum urmeaza:

 • intra pe www.unibet.ro si logheaza-te in contul tau de jucator
 • da click pe butonul care indica soldul contului tau, iar apoi pe butonul "Contul meu"
 • din meniul afisat selecteaza optiunea "Fonduri" - "Retragere"
 • ti se va deschide o pagina cu toate metodele disponibile pentru retragere Unibet
 • selectezi metoda preferata, introduci suma pe care vrei sa o retragi si in functie de varianta aleasa este posibil sa iti fie cerute alte cateva detalii

Daca retragi folosind cardul bancar va trebui sa introduci codul de securitate al acestuia. Daca retragi prin Skrill trebuie sa specifici adresa contului tau, in timp ce daca apelezi la transfer bancar exista mai multe campuri ce vor trebui completate si anume:

 • Nume beneficiar - trebuie sa fie acelasi cu cel folosit cand ti-ai facut cont Unibet
 • Banca beneficiar - introduci numele bancii la care ai cont
 • IBAN beneficiar - aici introduci numarul contului tau bancar
 • Cod SWIFT - specifici codul unic SWIFT al bancii cu care lucrezi

Bonus 1.000 RON + 200 Rotiri

4. Ce mai trebuie sa stii?

 • Pentru fiecare tranzactie ti se va opri un comision retragere Unibet in valoare de 3% din suma retrasa, daca aceasta nu depaseste valoarea de 10.000 RON.
 • Retragerile solicitate prin card bancar, transfer bancar sau Apple Pay se proceseaza, de regula, in 1-3 zile lucratoare. Pentru retragerile prin Skrill vei avea banii in contul tau in cel mult 12 ore de la solicitare.
 • Inainte de a face o retragere bani Unibet asigura-te ca ai finalizat conditiile de rulaj ale oricarui bonus incasat (inclusiv Unibet bonus fara depunere), fiindca in caz contrar bonusul si castigurile aferente vor fi anulate.

Asadar este foarte simplu sa efectuezi si tu chiar acum o retragere Unibet dupa ce ai aflat toate aceste informatii utile. In plus, daca te intereseaza si mai multe detalii despre aceasta platforma licentiata de gambling te invit sa citesti despre Unibet pareri ale clientilor.

Bonus 1.000 RON + 200 Rotiri

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *