Verificare cont Winbet

Winbet

7.000 RON + 300 Rotiri bonus bun venit

Winbet

50 Rotiri + 20 RON Free Bet FARA Depunere

Procesul de verificare cont Winbet este unul obligatoriu prin lege. Validarea contului de jucator trebuie realizata pe orice platforma de gambling online licentiata in Romania, deci inclusiv si la Winbet. 

Aceasta procedura este extrem de simpla si usor de indeplinit, iar in cele ce urmeaza vei afla totul despre validare cont Winbet - de ce trebuie sa o faci, ce documente sunt necesare, unde le trimiti, cat dureaza activarea contului si multe alte detalii utile.

7.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

1. De ce trebuie sa iti verifici contul la Winbet?

De ce trebuie sa iti verifici contul la Winbet

Odata cu infiintarea ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), aceasta institutie a statului a impus reguli clare privind organizarea si desfasurarea jocurilor de noroc online in Romania. Printre aceste reguli se numara si obligativitatea jucatorilor de a-si verifica contul deschis pe site-urile licentiate.

Asadar, procedeul de activare cont Winbet este in primul rand obligatoriu. El trebuie realizat in cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri sau cel mult 6 luni de la inscrierea pe site (vezi tutorialul Winbet inregistrare daca nu stii cum sa iti faci cont), daca in acest timp nu s-a efectuat vreo incarcare a contului.

Daca nu indeplinesti procedeul de verificare cont Winbet in termenul specificat, atunci contul tau va fi blocat, iar eventualele sume de bani ramase in cadrul lui vor fi virate catre bugetul de stat.

Asadar, te sfatuiesc sa iti verifici cat de repede posibil contul odata ce te-ai inregistrat la Winbet Casino. Pe langa faptul ca nu vei risca inchiderea acestuia, dupa ce iti activezi contul beneficiezi si de 2 avantaje importante:

 • Poti depune orice suma doresti - cu un cont neverificat nu vei putea depune in total mai mult de 200 Euro. In schimb, dupa ce parcurgi procesul de verificare cont Winbet poti depune pe site orice suma doresti, fara restrictii
 • Poti solicita retrageri - daca nu ai contul verificat atunci nu iti vei putea retrage banii castigati la jocurile de noroc oferite de Winbet

In plus, uneori poti incasa la Winbet bonus fara depunere pentru simpla verificare a contului. E clar deci ca obtii nenumarate avantaje daca parcurgi aceasta procedura de activare cont Winbet, iar in continuare afli exact ce presupune aceasta.

7.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

2. Documente necesare pentru verificare cont Winbet

Verificare cont Winbet - documente necesare

Procesul complet de validare cont Winbet presupune practic 3 etape: verificarea identitatii, verificarea metodei de plata si verificarea adresei. Daca primele doua sunt absolut necesare, verificarea adresei nu este solicitata mereu, insa trebuie oricum sa stii la ce sa te astepti. In continuare iti prezint informatii despre fiecare etapa in parte si ce documente sunt necesare:

2.1. Verificarea identitatii

 • De ce este necesara?: operatorul trebuie sa se asigure ca doar persoanele majore acceeaza site-ul, ca informatiile personale specificate la inregistrare sunt corecte si ca esti titularul real al contului.
 • Documente acceptate: buletin (carte de identitate), pasaport, permis de conducere.
 • Alte detalii: documentele trebuie scanate sau fotografiate si toate informatiile de pe ele trebuie sa fie vizibile si usor de citit.

2.2. Verificarea metodei de plata

Validare metoda de plata - verificare cont Winbet
 • De ce este necesara?: la jocuri de noroc online poti depune utilizand numai metode de plata care iti apartin, emise pe numele tau.
 • Documente acceptate: poza fata/verso cu cardul bancar sau print screen din cadrul contului de portofel electronic (Skrill, Neteller, Paysafecard etc.).
 • Alte detalii: daca ai depus cu cardul bancar si trimiti poze cu acesta pentru verificare, acopera codul de securitate CVV, iar in ceea ce priveste numarul cardului, lasa vizibile doar primele 6 si ultimele 4 cifre, la fel ca in imaginea anterioara.

2.3. Verificarea adresei

 • De ce este necesara: pe site-urile de gambling online licentiate in Romania au voie sa participe la jocuri doar rezidentii romani, asadar operatorul trebuie sa se asigure ca locuiesti in Romania.
 • Documente acceptate: factura de utilitati emisa pe numele tau, extras de cont bancar in care sa apara adresa ta, scrisoare cu una dintre institutiile statului - primarie, politie etc.
 • Alte detalii: documentele pentru verificarea adresei nu trebuie sa fie mai vechi de 3 luni.

7.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

3. Cum trimiti documentele pentru validare cont Winbet?

Trimitere documente pentru validare cont Winbet

Acum ca ai aflat care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ti verifica contul, probabil ca te intrebi unde trimiti toate aceste documente, nu-i asa?

Ele se incarca direct pe site-ul www.winbet.ro. Trebuie sa te loghezi in cont, sa dai click pe iconita profilului tau, sa selectezi "Profil", iar apoi "Verificarea documentelor".

Se va deschide o pagina la fel ca in imaginea alaturata, in cadrul careia vei putea selecta tipul de document pe care vrei sa il trimiti, precum si poza din dispozitivul tau.

Tot pe acea pagina vei putea vedea si statusul documentelor pe care le-ai trimis (aprobat sau respins), astfel incat vei sti cand ti-a fost validat contul.

Documentele trimise pentru verificare cont Winbet trebuie sa respecte cateva criterii si anume: sa nu fie expirate, pozele sa fie in format JPEG, JPG sau PNG, sa fie color si clare, sa aiba o dimensiune de cel mult 3 MB si sa cuprinda toate cele 4 colturi ale documentului.

7.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

4. Ce mai trebuie sa stii despre verificare cont Winbet?

 • In cazul in care unul sau mai multe documente trimise pentru activare cont Winbet iti sunt respinse, atunci le poti incarca din nou, tinand cont de indicatiile oferite de operator.
 • Procedura de verificare cont Winbet dureaza de obicei doar cateva ore de la incarcarea documentelor. Totusi, in functie de cat de solicitata este echipa Winbet, acest proces poate dura intre 1-3 zile.
 • Daca ti-a fost blocat contul Winbet pentru neverificarea lui la timp, atunci trebuie sa iei legatura cu staff-ul prin metodele Winbet contact disponibile si vei fi ajutat pentru deblocarea acestuia.

Daca mai ai vreo intrebare sau nelamurire cu privire la verificarea contului te invit sa lasi un mesaj mai jos, in sectiunea de comentarii si te voi ajuta in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, daca esti interesat sa afli mai multe informatii despre aceasta platforma de gambling poti citi Winbet pareri ale jucatorilor.

7.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *